Powoływanie się na punkt 3 Regulaminu jest w tym wypadku niepoważne! Już zaczynam się obawiać, czy moje konto nagle nie zniknie...

Co do punktu piątego, to rejestracja przedstawiciela firmy nie jest reklamą. Również zabranie głosu, aby przedstawić pomysły, plany i być może propozycje dla forumowiczów nie musi być reklamą. A sądzę, że na takie informacje wszyscy czekają - i to z pierwszych rąk, a nie łaskawie przekazane przez admina... Z resztą, w takim wypadku bardziej właściwe jest działanie post factum, a nie jakaś prewencyjna cenzura i blokowanie rejestracji.
Co do moich wcześniejszych słów, które przywołałaś, to dodałem tam komentarz:
powyższe słowa napisałem nie wiedząc, że próba zarejestrowania się przez przedstawiciela Almotu na naszym forum została zablokowana przez admina (Marzkę). Poza tym, ja napisałem te słowa dzisiaj, a Ty odmówiłaś rejestracji przedstawicielowi Almotu wiele tygodni temu... czyli przywoływanie tego argumentu jest trochę od czapy...
Dodatkowo przypominam sobie Biblo jedną rozmowę (ostatni Zlot), w której wyraźnie prosiłeś żeby nie zwracać się do Almotu - bo jeszcze nie gotowi, my też nie. Zastrzegałeś: "przyjdzie czas to się do nich odezwiemy"
Miałam zatem pozwolić na to, że człowiek usłyszałby (a potem ja) że robimy z forum kramik handlowy?
Na zlocie było dużo różnych rozmów, a kontekstu takiej rozmowy sobie nie przypominam... Tak, czy inaczej, zlot był we wrześniu, potem w połowie października napisałem na forum krótką relację z wizyty w ich salonie, potem ktoś inny też napisał, że tam był... Potem byłem tam jeszcze ze dwa razy w związku z odstawieniem do ich serwisu swojego Tigera - co również opisywałem na forum. Podczas każdej z tych wizyt mówiłem im o naszym forum, naszych inicjatywach, zachęcałem do zarejestrowania się na forum i opisania planów i zamierzeń. I dlatego wyraziłem wcześniej swoje zdziwienie, że nic takiego się nie dzieje, że nas olewają. BO DO GŁOWY MI NIE PRZYSZŁO, ŻE KTOŚ ZABLOKOWAŁ IM REJESTRACJĘ NA FORUM!
Tego drugiego akapitu nie rozumiem... ale spokojnie, wyluzuj, zbytnio nie wczuwaj się w rolę(?) Czy tylko Ty jesteś od pozwalania?
Ty nie powinnaś niczego zabraniać - na pewno z góry. Jak ktoś złamie Regulamin, albo inni będą się na niego skarżyć, to dopiero wówczas reaguj, bo taka jest rola admina... Ale pamiętaj, że to forumowicze ustalają reguły i jak będą chcieli zmienić Regulamin lub czytać o propozycjach lub planach Almotu, to będziesz musiała się z tym pogodzić.
Marzka, jestem na kilku forach z tysiącami użytkowników (również pełnię tam jakieś funkcje) i na żadnym z nich nie ma takiego systemu rejestracji. Tu również nie jest to potrzebne! Jak będą problemy z nadmiarem, to sobie poradzimy. A na razie, to jest problem z "nadużyciem" władzy. I dlatego proszę o przywrócenie wcześniejszego systemu rejestracji i nie ingerowanie, komu wyrazić zgodę, a komu nie. Jak widać przyniosło to negatywny skutek...