ODKRYWCA a pokarz TY mnie palcem pompę paliwa

, komplet łożysk czyli tył 3szt. , przód 2szt , główka ramy 3szt.(taki komplet) , wahacz 2 szt. , uszczelniacze i olej do lag przód coś ok 350zł w sumie , to wychodzi na to że muszę zmieniać tarcze po każdym 3-4 dniowym postoju bo moje też się koloryzują , to rocznik z gaźnikami Kehini także jedyne co może je spotkać to czyszczenie i regulacja paliwa , fakt wygląda tragicznie ale ma potencjał które nie dostrzegasz zaślepiony pompami , wtryskami , komputrami i lansem w "najlepszym" wydaniu na 885i i 955i , także masz klapsiora na gołą dupę , chociaż na przyjemność to musisz sobie zasłużyć. Fakt to moja MIŁOŚĆ , manual to dla mnie BIBLIA , przebywanie z nim to spełnienie pragnień , dotykanie to ORGAZM w najczystszej postaci tylko póki co dzieci mieć razem nie możemy ale ciągle nad tym pracuję , jak dla mnie potrzebuje miłości , dopieszczenia i drobnej kosmetyki a potem opierdoli wszystko inne jak furę z gnojem , jak nie masz daleko podjedź i zobaczy czy silnik kręci , jak tak to będzie żył , zwłaszcza przy takim przebiegu , tam nie ma się co zepsuć a z takim zapleczem w postaci eBaya ogarnięcie to góra 2000zł.