Ruszyły przygotowania do XIX Zlotu Tigerforum i przyjaciół Zapraszam do głosowania na wybór miejsca spotkania w dziale XIX Zlot Wiosna 2025.Głosujemy do 15.12.2024 Jeśli wiecie o kimś oczekującym na rejestrację, piszcie do balek.
Panowie? Kto jeszcze??Jako specjalna atrakcja będzie nowy KTM 1290 Super Adventure R 2021!Będzie można bezpłatnie pomacać, będzie można się przysiąść (tylko dla trzeźwych) a nawet się przejechać, byle nie popsuć
Morhot, tylko go nie zepsuj przed przyjazdem, hmm? tfu tfu tfu....
Albo zjedzą truchło Pisak jedziesz? Ja pewnie w piątek po pracy jakoś będę turlał się na miejsce, a Ty jak?
Ja będę jechał w piątek rano.. wziąłem sobie urlop, a co;) Ale sunę .... Jakimiś wojewódzkimi.... Więc wolno i boczkiem;)Jakby coś...
You are not allowed to view links. Register or LoginJa będę jechał w piątek rano.. wziąłem sobie urlop, a co;) Ale sunę .... Jakimiś wojewódzkimi.... Więc wolno i boczkiem;)Jakby coś... Zdecydowanie również preferuję boczkami tylko jeśli robotę skończę o 17 to będę leciał tranzytem, byle na kiełbasę się załapać przed snem
Cześć. Można się jeszcze dopisać ?