Ruszyły przygotowania do XIX Zlotu Tigerforum i przyjaciół Zapraszam do głosowania na wybór miejsca spotkania w dziale XIX Zlot Wiosna 2025.Głosujemy do 15.12.2024 Jeśli wiecie o kimś oczekującym na rejestrację, piszcie do balek.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginPanowie i Panie bawcie się dobrze na zlocie, niestety obowiązki służbowe zatrzymały mnie w piątek w pracy i nie będę mógł uczestniczyć w spotkaniu.Także jedno wolne miejsce po mnie jest.Mam nadzieję że nadrobimy to na najbliższym zlocie.Jedź po pracy, ja tak jadę....To fajnie. To może podjedziesz do mnie do Chełma i po 16-17 wyruszymy na zlot. To będziemy na miejscu o ok 27-28 Jeżeli pracujesz zdalnie to jest opcja: wbijasz jutro do mnie do Krakowa, piątunio. popracujemy zdalnie ode mnie i pojedziemy razem 3 godzinki i jestemy na miejscu
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginPanowie i Panie bawcie się dobrze na zlocie, niestety obowiązki służbowe zatrzymały mnie w piątek w pracy i nie będę mógł uczestniczyć w spotkaniu.Także jedno wolne miejsce po mnie jest.Mam nadzieję że nadrobimy to na najbliższym zlocie.Jedź po pracy, ja tak jadę....To fajnie. To może podjedziesz do mnie do Chełma i po 16-17 wyruszymy na zlot. To będziemy na miejscu o ok 27-28
You are not allowed to view links. Register or LoginPanowie i Panie bawcie się dobrze na zlocie, niestety obowiązki służbowe zatrzymały mnie w piątek w pracy i nie będę mógł uczestniczyć w spotkaniu.Także jedno wolne miejsce po mnie jest.Mam nadzieję że nadrobimy to na najbliższym zlocie.Jedź po pracy, ja tak jadę....
Panowie i Panie bawcie się dobrze na zlocie, niestety obowiązki służbowe zatrzymały mnie w piątek w pracy i nie będę mógł uczestniczyć w spotkaniu.Także jedno wolne miejsce po mnie jest.Mam nadzieję że nadrobimy to na najbliższym zlocie.
You are not allowed to view links. Register or Login37 ludziów - moim zdanie bardzo ładnie :-)....więc nie pitol że to Twój ostatni zlot!!!!!
37 ludziów - moim zdanie bardzo ładnie :-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login37 ludziów - moim zdanie bardzo ładnie :-)....więc nie pitol że to Twój ostatni zlot!!!!!No... jak nie będzie komu ogarnąć to i wiosenny zrobię. Chyba dobrze to wychodzi - ludzie zadowoleni :-))
Tigerowcy, niestety nie dam rady być na zlocie, jeśli ktoś jest chętny na moje miejsce to dawać znać na PW albo sms siedem dziewięć dwa cztery sześć osiem cztery jeden osiem.