To w porównaniu do mnie nic nie dolewasz. Najgorsze u mnie jest to,ze u mnie w Lublinie nie ma żadnego serwisu triumpha. Remont takiego motocykla to dla mnie byłby koszmar. Całkowity brak części, wszystko z uk trzeba ściągać. Glupie uszczelniacze do zacisków chciałem kupić u siebie w intermotorsie, gość mówi ze nie ma czegos takiego w katalogu. Teraz muszę kupić uszczelki do silnika i tez raczej w pl nie kupie. Zamowie przez neta nie takie zaraz będzie problem ze zwrotem. Moto do turystyki super, fajnie się jeździ, ale drugi raz nie kupiłbym takiego egzotyka. Wielki minus za serwis
Z tego co wyczytałem, to te silniki lubią trochę olej, więc uznaję, że 100/200ml na 10 tys.km przy takim przebiegu to temat nie wart dyskusji.
Co do części, to możesz zamówić wysyłkowo w katowickim serwisie Booster, wszystkie części do Triumpha, lub chłopaki z salonu Triumph z Katowic również praktykują wysyłki części po wcześniejszym przelewie.
Zamawiałem różnego rodzaju uszczelki, od silnikowych, po uszczelniacze np. zacisków hamulcowych,po jakąą inną drobnicę. Śmiało mogę stwierdzić, że jest wszystko.
Jest jeszcze strona wemoto.com, mają trochę gratów do 1050.