Ja obserwuję już ogłoszenia Tigerów 1050 codziennie od września i sporo jednak ogłoszeń już zniknęło - niekoniecznie może to oznaczać sprzedaż ale zainteresowanie na pewno jest. Były dwa ładne srebrne pod Wrocławiem i pod Oświęcimiem za odpowiednio 21 i 22 tyś - nieco droższe ale też w pełni wyposażone i nowsze. Był rocznik 2010 albo 2011 w Szczecinie za 19500. Były też 2007 roczniki w Starachowicach za 16000 i w Wawie za 17000 i pewnie jeszcze pewnie kilka których nie pamiętam. Z ABSem jest pod Częstochową do zobaczenia. Z Rudy masz blisko - nie bierzesz go pod uwagę ? A może już go oglądałeś ?
You are not allowed to view links.
Register or Login
A ten w Olkuszu ?
Register or Login
Hejka.
Zastanawiałem sie nad tym tym egzemplarzem z Rędzin, ale juz jakiś czas temu słyszałem niepochlebne opinie o tym handlarzu, co nie ukrywam trochę mnie zniechęca, bo zła opinia niesie się szybciej i dalej niż ta dobra, ale nie chce wyrokować, bo sam osobiście styczności z delikwentem nie miałem

Tego z Olkusza oglądałem w sobotę. Znam chłopaków z tego komisu, ostatnio kupiłem u nich BMW i dwóch znajomych też ma od nich motocykle.Nie było i nie ma powodów do narzekań.
Generalnie mają dobre opinie i motocykle też dobre, ale trafiają sie też gorsze. Niczego nie ukrywają i walą prosto z mostu co było walniete, wymienione, jak leżał itd. Przynajmniej ja doświadczyłem takich wyznań, co mnie akurat dziwi w dziejszych czasach, gdzie często handlarz przywozi igły, a jak coś wykryjesz, to on tego wcześniej nie widział, nie wie, jak nie kupujesz to spadaj

Ten biały, w oryginale był czarny. Zostały przełożone plastiki. Z tego co zrozumiałem, to był przywieziony ze zbitą lampą przednią, jest założona funkiel nówka.
Wypełnienia czaszy dosyć mocno pokiereszowane, porysowane z jakimiś dziurami i przełącznikami do katapultacji kierownika

Cieknie prawa laga przedniego zawieszenia, ale to będzie zrobione, tarcze hamulcowe już z wyraźnym rantem, tylna jednak jest zdecydowanie w gorszym stanie niż przednie, ale sezon powinny przelatać, co nie zmienia faktu,że wkrótce wygenerują się znaczne koszty.
Opony niby 2015, ale już widać "kwadratowość" ich profilu, znając siebie, to od razu wygenerują się koszty,bo nie lubie latac na kwadratowych gumach.
Pokrzywione dźwignie zmiany biegów i hamulca tylnego, ogólnie motocykl deczko zapyziały, widać że intensywnie eksploatowany przez radosnego włocha.
Trochę swojej inwencji tez dołożył włoch, czarne felgi, czarne sety podnóżków kierowwcy i pasażera, czarne podnóżki, ale to pikuś.
Ze wstępnych rozmów, gdybym chciał go wziąć jako drugi motocykl od nich, to z ceną "byśmy sie dogadali", ae nie czarujmy się ile zejdą??300??

To i tak nie wydaje mi sie godną ceną za ten egzemplarz.
Znalazłem jeszcze takiego u Rakowskiego, cena nieco przekracza zakładany przeze mnie budżet, ale gdyby faktycznie byl taki cacany jak na zdjęciach, to jestem skłonny do wyrzeczeń

Register or
Login