Dobrze by było, żeby przed napisaniem czegokolwiek się zastanowić i sprawdzić, czy nie chcemy piepszyć farmazonów.
Dlaczego twierdzisz ze to pieprzenie?
wrzuciliscie jakieś tam testy i wychodzi ze różnic w jeżdzie praktycznie nie ma, a sam bieznik? Widzisz go tylko jak zejdziesz z motora.
Kazdy lubi inna gumę, niewazne czy na motorze czy na siusiaku!!
Kupiłem nowe dunlop sportmax roadsmart 2 kilka miesiecy pozniej w deszczu przy odkreceniu manety podczas wyprzedzania stracilem przyczepnosc na tylnim kole i jechalem jak zuzlowcy w zakrecie na zadupku z żoną,
wqrw był bo szukałem opony która będzie sie idealnie trzymac na mokrym wtedy wszsystkie fora zgodnie polecały te opony i wszystkie testy pisane przez wszystko wiedzących dziennikarzy równiez tylko roadsmarty - dziennikarze napewno nie przytulili gotówki w kopercie za takie opinie przecież to uczciwi ludzie!
Metzelera kochaja niemcy na BMW bo to ich marka, pirelli ducati, miszelinki francuzi a polacy wolą gotówke w portfelu wiec czytają i szukają "złotego środka"
Wracajac do tematu jak dla mnie to ta sama guma z ciutke innym bieżnikiem, obie dwuskładnikowe tego samego producenta. Jazda bedzie podobna jezeli nie taka sama, kierowałbym sie ceną i "świeżoscią" gumy. A to że komuś sie szybciej zdarła a ktoś inny ją kocha wyjdzie samemu kierownikowi po pierwszym sezonie, bo nie kazdy z nas jeżdzi tymi samymi drogami, w taką samą pogode i tym samym stylem jazdy.