Goncior napisz coś o tym Freecom 4 proszę.
Planujemy powoli jakąś wycieczkę na przyszły rok w 4 osoby i chcemy zakupić właśnie ten wspomniany freecom 4.
Jak to wygląda z rozmowami? 4 osoby faktycznie gadają non stop? Można jednocześnie słuchać muzyki i gadac sobie z ludźmi?
Proszę o pomoc 
Testowałem na jeździe z pasażerem i z kolega na dwóch moto.
Z pasażerem obie sztuki to FC4 i było zajebiscie. Automatycznie się łączy, wzbudza i takie tam. Można słuchać muzy.
Z kolega który miał chińczyka FreeConnect czy jakoś tak, dawało radę na otwartych przestrzeniach do około 700 m.
Jednakże potrafił rozłączyć go to znaczy jak była dłuższa cisza to ja mogłem zagadać i połączyło ale On jak chciał wzbudzić po wyciszeniu to musiał kliknąć przyciskiem.
Napewno bateria na plus - trzyma zajebiscie. Waga i design super.
Na minus skomplikowana instrukcja i coś z tymi ładowarkami nie tak. Albo kable USB są słabej jakości, albo wejścia. Jak się podłączy do ładowania to raz się pali kontrolka a raz nie. Jeden kabel na 100% mam trachniety.
Częste aktualizacje przez stronę.
Ogólnie wziąłem bo fajnie muzykę głośniki grają, bez pierdzenia, całkiem dobra jakość jak na Bluetotche.
Czy kupiłbym drugi raz nie wiem. Napewno posłuchałbym jeszcze tego niemieckiego Interphona i Seny zanim bym kupił. Napewno dużo lepszy wybór FC4 niż Midland ale tamtych dwóch nie widziałem.
Frecom jest wodoszczelny.
Mysle ze stosunek cena jakość jest akceptowalny ale mogło być ciut lepiej. Ciekawe jak te Pack Talk bo tam jest wogole open do kilku kierowców i liniowe przedłużanie zasięgu.