Jak następny razem będziesz wybierał się w moje okolice to daj znać,pomogę ci podnosić tygrysa to potrafię
Do posiadaczy: jak w takich warunkach jak na filmie powyżej sprawdzają się tiger 1200? Wiadomo że ciężkie ale jedzie to jakoś? Da się? Czy katorga Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
... mam gdzieś, że się wypieprze. Jeżeli coś się uszkodzi to trudno, zrobi się..... Przejemnosci kosztują
You are not allowed to view links. Register or Login... mam gdzieś, że się wypieprze. Jeżeli coś się uszkodzi to trudno, zrobi się..... Przejemnosci kosztują Trzeba mieć naprawdę pecha żeby coś zepsuć glebiąc w takich warunkach. W trudniejszych miejscach (piach, błoto) prędkości są symboliczne, grunt o który uderzasz - miękki.. O ile pamiętam jedyne co Piotr uszkodził w trakcie naszych bliższych i dalszych eskapad to.. dorobione podłokietniki i... kask Basi który spadł jak ta pomagała cofać Monice Mnie też się nie zdarzyło nigdy nic urwać, pogięta osłona pod silnikiem to wszystko no ale... ja mam pedalskiego gejsa, więc się nie liczy
"Nasz" ślad: You are not allowed to view links. Register or LoginOd okolic Szczekocin jechaliśmy śladami wyrysowanymi jakiś czas temu przez kolegę - możliwie najbliżej rzeki. Da się i wschodnim i zachodnim brzegiem, zabawa przednia, klimaty... po prostu nasze