Witam, czy to poszerzenie będzie pasowało również do TT800xc 2011?
Hunter
Dzięki za informacje. Dokładnie mi o to chodziło. Pogadałeś z projektantem i jest efekt. Po weekendzie przymierzam się do zakupu. Ufam, że solidna "robota". Dzięki jeszcze raz

Cieszę się zatem, że mogłem w tej kwestii zrobić coś dobrego dla Ciebie i dla wszystkich Forumowiczów, którzy będą chcieli nabyć konkretnie to poszerzenie stopki dla swojego TT1200
Ja już mam swoją sztukę i na dniach będę ją montował, a od poniedziałku będzie się sprawdzała w dwutygodniowym boju na polskich różnorakich drogach i podłożach
To co można powiedzieć po rozpakowaniu paczki, zobaczeniu i wzięciu do ręki tego poszerzenia, to to, że robota jest naprawdę solidna, użyte materiały są najwyższej jakości, a detale, kolorystyka i napisy dobrane perfekcyjnie

Szczerze mówiąc wygląda lepiej niż każda inna jaką do tej pory oglądałem w necie i tak naprawdę oglądając inne zupełnie przypadkiem znalazłem wśród nich projekty Michała, które od razu "wpadły mi w oko".
Skontaktowałem się z nim i poprosiłem Go aby podjął się bądź co bądź dość trudnego zadania i wyzwania, bo kosa do TT jest inna niż wszystkie

No i się udało.
Jeśli zamówisz ten "bucik" u Michała i już go otrzymasz, napisz proszę jaka jest Twoja opinia, bo może ja jestem za mało obiektywny

Pozdrawiam i życzę miłego dnia Wszystkim
Jaro.