Pytanko, szukam tankbaga, ale nie takiego dużego, że zasłania zegary, a na tyle pojemnego żeby weszła jakaś woda, portfel itp.Może ktoś poleci coś już sprawdzonego? Tiger 1200 ma dość specyficzny bak i nie wszystko, a raczej mało co pasuje...
tankbaga, ale nie takiego dużego, że zasłania zegary, a na tyle pojemnego żeby weszła jakaś woda, portfel itp.
Wczoraj byłem na przeglądzie w serwisie.Powiem Wam że cena zrobiła na mnie wrażenie . Oczywiście bez filtra powietrza1150 zł . 389 roboczogodzina teraz.Strach pomyśleć na 32 tys
You are not allowed to view links. Register or LoginWczoraj byłem na przeglądzie w serwisie.Powiem Wam że cena zrobiła na mnie wrażenie . Oczywiście bez filtra powietrza1150 zł . 389 roboczogodzina teraz.Strach pomyśleć na 32 tysW przypadku dużego Tigera wszystko razem wyjdzie pewnie ze 4-4,5 koła... Z olejem, kitem serwisowym, no i robocizną... tak po bożemu i w ASO... Do tej pory to były koszty 3-3,5 kPLN.A przy ~64 kkm kiedy warto wymienić rozrząd, to dodatkowo dojdzie 1-1,5 tysiąca...Robi się grubo
Robiłem w marcu przegląd przy 45tys km z zakupem i wymianą opon w MCS w Łodzi. Opony 1100, a cały przegląd z wymianą oleju, filtra pow. płynu hamulcowego, opon i ogólnej kontroli 1300zł.